Bank Norwegian Forbrugslån

Bank Norwegian har med fordelagtige forbrugslån taget danskerne med storm

Kvalitet til en fornuftig pris, der leveres nemt og enkelt. Det er filosofien bag Bank Norwegian, der på få år er blevet en markant aktør på det danske lånemarked.

Lån penge i norsk online bank uden at stille sikkerhed

Bank Norwegian er en erfaren låneudbyder, der tilbyder forbrugslån, samlelån og kreditkort til forbrugere i norden. Der er tale om en online bank for privatpersoner, der har hovedsæde i den norske by Fornebu. Banken kom til verden i 2007, og siden 2015 har danskerne kunnet låne penge hos det norske pengeinstitut. Bank Norwegian har i dag over 1,3 millioner kunder i Norden, og succesen skyldes nok, at du her har muligheden for at låne alt fra 5.000 – 400.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det betyder med andre ord, at Bank Norwegian ikke blander sig det fjerneste i, hvad du bruger dine lånte penge til. I en traditionel bank kan du risikere at skulle stille til møde i banken for at overbevise en bankrådgiver om, at du død og pine har brug for et lån for at klare den frem til næste løningsdag. Hos Bank Norwegian sender du blot en låneanmodning af sted, og så har du ellers pengene på din konto den samme dag eller senest dagen efter. Hvis du synes navnet lyder bekendt, så skyldes det, at den største aktionær i selskabet er det norske flyselskab Norwegian, der har en ejerandel af banken på 20 procent. Koblingen mellem flyselskab og bank er dog langt fra noget enestående tilfælde. Også luftfartselskabet SAS har i mange år tilbudt deres kunder et kreditkort i forbindelse med deres loyalitetsprogram.

Bank Norwegian

Sådan får du et lån hos Bank Norwegian

Ønsker du et forbrugslån fra Bank Norwegian, så klikker du dig blot ind på deres hjemmeside og giver dem de oplysninger, de beder dig om. Ved hjælp af NemID kan banken sikre, at de udbetaler pengene til den rigtige person bag skærmen. Herefter er pengene på din konto hurtigst muligt. Bank Norwegian stiller ikke mange krav for at låne dig penge. Men der er dog et par ting, du skal være opmærksom på: • Du skal være fyldt 23 år • Du skal have dansk bopæl • Du skal have fast indtægt og arbejde • Du må ikke være registreret som dårlig betaler. Bank Norwegian afviser din lånanmodning, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registeret • Dette er ikke krav. Men hvis du ønsker at få en bedre kreditværdighed hos Bank Norwegian, så ansøg sammen med en medansøger. Dette skaber en bedre sikkerhed overfor banken, da der hermed er to til at betale lånet tilbage Bank Norwegian kan tilbyde dig lån på særdeles favorable vilkår. Dette skyldes, at der er tale om en online bank, der ikke har udgifter til at drive bankfilialer med tusindvis af ansatte. Det der spares i lønninger, kan altså bruges på at give dig et fordelagtigt lån. Til gengæld yder banken så ikke nogen former for individuel vejledning og rådgivning. Den har ingen chat funktion, hvor du kan stille relevante spørgsmål om de lån, du evt. ønsker at optage. Du må som kunde hos Bank Norwegian altså selv tænke dig til hvilke lån, der passer til dine ønsker og behov. Til gengæld sparer du så også på de høje udgifter til at låne, som andre pengeinstitutter har.

Få et Bank Norwegian samlelån

Som en ekstra service tilbyder Bank Norwegian dig et såkaldt samlelån, der hjælper dig, der har for meget klatgæld. Samlelånet går ud på, at du får samlet alle dine små lån til et stort lån. Banken sørger for at samle alle dine forbrugslån, du måtte have rundt omkring i andre låneinstitutter. Herefter er det bare at læne sig tilbage i sofaen og nyde det overblik, du nu har fået over din gæld. I stedet for at betale lån af hos syv forskellige lånudbydere, så er alt gælden samlet hos Bank Norwegian til en lav rente, der starter fra 8,99 procent. Du kan få samlet lån i den norske bank for helt op til 400.000 kr.

Kreditkort, CashPoints og rejseforsikring

Bank Norwegian tilbyder også dig som kunde et smart kreditkort, der ved brug udløser CashPoints, som du efterfølgende kan bruge til for eksempel at købe rejser for. En CashPoint udløser, hvad der svarer til en norsk krone. Disse CashPoints kan du så handle for på hoteller o. lign. gennem partnere af Norwegian Reward programmet. Derudover kan du også få 10 procent rabat på visse flyafgange, når bare du bestiller dem hos flyselskabet Norwegian. Ud over CashPoints giver kortet dig også den mulighed, at du kan hæve penge i udlandet og spare det gebyr, andre banker pålægger en sådan handling. Du har sikkert prøvet at komme hjem fra ferie og så opdage, at der er trukket adskillige gebyrer fra din konto. Hver gang et beløb på omkring de 30 kr., bare fordi du skulle have lidt kontanter i hånden. Dette slipper du altså for med et kreditkort fra Bank Norwegian. Helt gratis bliver hævningerne dog ikke, da banken som sine konkurrenter kræver et såkaldt valutatillæg af det beløb, du måtte hæve. Som noget helt tredje tilbyder Bank Norwegian dig også en gratis rejseforsikring, når du bestiller din rejse med deres kreditkort. For at få rejseforsikringen stiller banken dog nogle krav. Blandt andet skal dit kreditkort bruges til at betale mindst 50 procent af transportomkostningerne, derudover skal rejsen starte og slutte i Norden, og endelig så gælder forsikringen kun i 90 dage. Alle krav og dækning vedrørende Bank Norwegians rejseforsikring fremgår af deres hjemmeside.

10 Oct 2018

Back to Top