Kan man låne gratis

Gratis lån – få masser af tips til billige og gratis lån lige her

Står du og mangler en stak kontanter til et nyt fjernsyn, en ekstra ferie eller er der bare lavvande i pengetanken?

Guide: Her kan du tage gratis lån

Står du og har brug for et lån lige her og nu, så er der heldigvis masser af muligheder for at optage et gratis lån. Selvom de lån, du kan optage på nettet oftest er berygtet for at hav en skyhøj rente, og som kan koste dig en ordentlig sjat penge i sidste ende, så er der faktisk også gratis lån derude, som du med stor fordel kan benytte dig af. Her får du en guide til, hvor du kan finde gratis lån – god læselyst.

Oversigt: Hvilke gratis lån kan du ansøge om

Der er masser af muligheder for at tage lån online, men hvis du gerne vil have et lån, som har ingen renter og gebyrer, og som intet kommer til at koste dig – udover lånebeløbet naturligvis, så kræver det, at du kigger ekstra godt efter. Du kan med fordel finde gratis lån her:

  • Når du køber briller hos optikeren
  • Når du shopper på nettet
  • ViaBill har et gebyrfrit lån på under 2000 kroner
  • Vivus kan også tilbyde gratis lån til nye kunder

vivus-lån

Gratis lån hos optikeren

Står du og skal bruge nye briller eller kontaktlinser, så har du faktisk også mulighed for at købe dem på en rente- og gebyrfri afdragsordning. Det vil eksempelvis sige, at hvis du køber et par designerbriller på 5000 kroner, så kan du over en 24 måneders periode nøjes med at skulle betale 208 kroner om måneden. Det kan være ganske smart, hvis du ikke lige har pengene ved hånden, men har brug for nye briller hurtigt. Dog kan det være værd at overveje at få afdraget din betaling så hurtigt som muligt, for det kan have negative konsekvenser for din fremtidige økonomi, at du i to skal betale over 200 kroner for dine briller. Mister du eksempelvis dit job og må på dagpenge, kan 200 kroner godt have stor betydning – særligt i juleperioden.

Gratis lån når du shopper på nettet

Et andet sted hvor du også har mulighed for at optage gratis lån er på udvalgte webshops, der eksempelvis samarbejder med Qliro, Klarna eller ViaBill. Måden det hele fungerer på er ganske simpel – du skal blot gå ind på din foretrukne webshop og købe det, du nu står og mangler. Og når du så skal tjekke skal du blot vælge en betalingsløsning fra eksempelvis Qliro. Her får du oftest flere valgmuligheder:

  • Køb på konto
  • Månedsfaktura
  • Køb nu – betal senere

Mange af de forskellige betalingsmuligheder, som du kan finde på din foretrukne webshop har ikke nogen renter, men du kan enkelte gange forvente, at du må betale et engangsbeløb for at benytte dig af betalingsløsningen.

ViaBill tilbyder første lån gratis

Hvis du skal bruge et gratis lån til forbrug, som eksempelvis tøj, sko eller elektronik – så er ViaBill en ganske genial løsning. Du går nemlig bare ind på en webshop, som samarbejder med ViaBill, og så bestiller du det, som du gerne vil have fra webshoppen – så klarer ViaBill resten.

Der er dog enkelte ulemper og minusser ved at benytte dig af ViaBill:

  1. Maksbeløbet som du kan låne gratis er på 2000 kroner
  2. Det gratis lån gælder kun for det allerførste lån

Derudover har ViaBill fornyligt ændret deres forretningsbetingelser, hvilket betyder at lån nummer 2, 3, 4 og så videre ikke længere er gratis, men i stedet er underlagt et månedligt gebyr på 49 kroner. Til gengæld kan du nu låne helt op til 5000 kroner, så hvis du er hurtigt til at afdrage på dit lån, så bliver det da næsten gratis. ViaBill er stadig en ret ny tjeneste, men du kan efterhånden finde dem på flere tusinde webshops.

Vivus tilbyder gratis lån til nye kunder

Vivus er en låneservice, som var nogle af de første til at udbyde kviklån og SMS-lån herhjemme i Danmark. Lige siden dag 1 har de været kendte for at tilbyde nye kunder det første lån helt uden omkostinger, og det vil altså sige, at du kan få et helt gratis lån hos Vivus, når du opretter dig som bruger hos dem.

Deres hjemmeside er ganske enkelt og simpelt sat op, hvor du på forsiden har en lille slider, hvor du kan vælge imellem, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor lang tid du vil have til at afdrage på lånet.

Du skal her være opmærksom på, at Vivus udelukkende tilbyder kviklån, hvorfor afdragsperioden er på maks 30 dage – du har dog muliged for at forlænge låneperioden i op til 3 måneder, men du kan her forvente at må betale nogle rimelig høje renter.

Vivus er en perfekt løsning, til dig som ikke har brugt dem før. Derefter begynder det dog at blive for dyrt, hvorfor det bedre kan betale sig at forhandle en kassekredit hjem med din lokale bank.

7 Oct 2018

Back to Top